nuffnang

19 May 2015

Bandaraya Melaka



Lepas balik kampung hari tu terus pegi melaka dari KLIA.Sebenarnya aku balik sorang je sebab hubby kite keje ngee.Nak balik Johor kite singgah Melaka jap sekali sekala dating,dah lama sangat tak dating sebab semua ada komitmen yang tinggi.

 

Lepas parking kami terus masuk Parkson tengok barang dapur dan kelengkapan rumah.Bahagianya

''awak..cadar ni lah yang saya cari selama ni..cadar patchwork sekali dengan comforter,cadar dan bantal..kawan saya da jual tapi tak ada comforter pun..harga pun lebih kurang sama je'' 

''awak jom tengok periuk''
semunya dia layankan je..hee seronoknye

pastu masuk MR.DIY  
''nanti kite beli barang2 ni kat Johor ek''
 
selfie dulu sebab tunggu lama sangat hubby i tu try baju,Dataran Pahlawan

 

dah siap shopping beli spec pulak sebab panas sangat cuaca kat Melaka ni..bila hujan cakap hujan ah pula..biasalah manusia ni bukan sempurna.ku bukan mengeluh cuaca yang panas hanya nak cakap cuaca kat Melaka ni panas terik.
 
 

Okey hari ni kite sedondon.Keluarga sedondon keluarga bahagia.Bahagianya saya.hehe
balik kelantan hari tu kite dah beli sedondon baju raya..dah nak puasa dah kite ni.Masa bujang-bujang malas sangat nak bangun siapkan dapur.Dah siap kat dapur barulah ibu kejutkan.Hm kali ni kena persiapkan mental jiwa dan raga nak siapkan dapur untuk sahur.


sebab lama sangat tak dating kali ni feelnya sangat uniq dan feeling rasa mula-mula bercinta dulu.Lain sangatlah perasaan tu.

''mana ada sama dengan dulu..dulu kite kurus sekarang kite banyak lemak''
grow old together
:D



alhamdulillah aku bahagia



kali ni pegi Melaka dengan tujuan shopping barang kelengkapan rumah :D


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.