nuffnang

5 January 2016

BIO SELEZA RM25 JIMATKAN BILL

" BIO SELEZA JIMATKAN BILL "

Baru sempat nak share pasal pantiliner bs..3bln lepas..sy sahut cabaran husband utk buktikan bio seleza boleh mnjimatkn letrik..

Sblm ni bil elektrik rm30+ sebulan,sorry bil lama xjumpa..so..start dr bln 8 sy tampal...

Sgt2 mngejutkan bila bil bln 9 rm14 shj...suami jadi confius bila bln berikutnya total bil jadi NEGATIVE!!!

Bayangkan hari2 basuh baju..kipas non-stop sampai pagi & penggunaan brg elektrik yg lain lagi..xkan la bil sikit ni aje....

Nak xnak husband kena prcaya la kan yg bio seleza ni mmg multifunction..memang pnjimatan trbaik dgn keadaan ekonomi kami skrg..😀

SAYA JUAL :PM ME FOR ORDER---> FACEBOOK


  
TESTIMONI : PANTYLINER JIMATKAN BIL ELEKTRIK

Arini dpt berita gembira dan x sabar nak share dgn sume...
Testimoni dr kawan baik saya sendiri...

Alhamdulillah semakin ramai yg percaya dan yakin dgn product SUPERBRANDS nie..
Syukur banyak2..
Timakasih ya Allah



 TESTIMONI : JIMAT BIL ELEKTRIK LEBIH 50% SELEPAS TAMPAL BIO SELEZA??!

Tq sis Effa sharing testimoni ini
Semoga testimoni ini dapat membantu kita semua menambah nilai insan lain

"Biasanya bil elektrik cecah rm 400 - rm 500 sebulan...
Banyak kan?.. Sebab saya guna 4 aircond kat rumah.
Sejak menggunakan pantyliner bio seleza ditampal pada kotak fius di rumah, saya menyaksikan penurunan meter bulan demi bulan.
Sehingga Disember 2015 lebih 50% bil elektrik dapat dijimatkan."

Teruja tak?


TESTIMONI : Sharing From Ana Mardiana

Percubaan kali pertama menggunakan Bio Seleza gagal dan bukan menjadi penyebab untuk tidak mencuba lagi!!

Percubaan kedua lekatkan 2 keping pantyliner dan tukar 2 minggu sekali akhirnya BERJAYA mengurangkan RM70 ringgit


 SAYA JUAL :PM ME FOR ORDER---> FACEBOOK :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.