nuffnang

27 March 2012

I have HEaRt not HEarTless


okay ..


pagi tadinyer aku ingat nak rest je keje hari nie tapiiiii puan supervisor aku menampakkan bayangannya di tempat aku . So nak tak nak aku kena buat keje yang agak banyak sikit . Huuuuuuuu


aku terpaksa keje sebab partner aku on leave today sebab ada majlis kematian (aku tak tahu nak tulis apa ,,kalau ikut adat kite , majlis tahlil )




KELANTAN VS KL SPA FC 27 MAC 2012


tu sebab menjadikan aku malas nak keje . I have HEaRt not HEarTless ! kalau ikut haluan kiri memang aku dah blah untuk my little precious

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.