nuffnang

17 September 2012

Sunshine In My Rainy Day

 
rainy day again

i love you ohh rainy day

Last night I dreamt
That somebody loved me
(sajer buat gempaq)

malam sebelum memejamkan mata saya yang comel tu saya satu impian untuk hari esok

ternyata the day after tomorrow was reality happend !
 I had the craziest dream last night.

walking in the rain, one can see me crying
of cos la kan suasana masa tu ala-ala gloomy g2 
 It’s not the end of the world but it feels close enough.
memang mimpi tu i'm cry beb but i dont sure what happend la kan

 bila pegi class je baru la minda saya remind balek about that dream
tak tahu kenapa
tapi mimpi tu even i'm cry but i'm happy
maybe it sign for my future 
(bila boleh pakai X6  )

 itulah erti pengorbanan kot



kalau cakap pasal mimpi tak habes nak tulis well my interests are writing, creativity, dreams, relationships, politics, photography, aging, country living, travel..bla-bla-bla-(banyak nak kena tulis haha)


It was a rainy day out today so I decided to have soup for dinner tonight....what kind of soup would you be making/would want(nok g mano eyh )?

 

jom masuk town..kota bharu town laaaa

 hujan dah mengstopkan titisan nya 

so no more soup

next :

huhu

 tempat yang paling saya suka di tempat saya mestilah bandar kota bharu kan :'D mestilah kan ..kan ade 'sweet corn' kat situ..ooooo how sweet..manisnya.

 

jo ke restaurant in town :))))))))))))))))))))))))) 

ayam lemon paling saya suka !

oh ya teringat menu dekat tHe NEw horiZon restaurant..next week plak kot . bestnya kalau ade orang belanja (demand lebih )

 








***saya suka makan***
nak *** saya bawak la saya ke restaurant yang sedap :p

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.