nuffnang

28 November 2012

Mimpi yang sempurna



“Don’t be sad, Allah is with us” [9:40] ; copy ayat from Fb

Samsung Tab itu tersangatlah sangattttt memudahkan pekerjaanku..online dimana sahaja..everytime everywhere but battery nya tersangattttlah bengong . Fist time cari samsung tab ini bersama captain mohd shafik ariffin bergoogle map di Kota Bharu Mall (dulu la masa kami berkawan dulu..sekarang pun kawan biasa-biasa jugak). masa tu dia punya Pricing about RM 1700++  almaklumlah barang baru .

 
 

nak guna notebook lepas nie..I hope I get allowance . huhu Dah berjanggut tunggu nih . 


katakan gaji aku pegawai gred J 37 , ( belum 41 sebab tak habis belajar lagi) , kalau cikgu sekolah tu aku rasa gred DGA . rasanya . tapi betullah . haha

1K untuk baby triton 

 

tinggal lagi 2k  

1k untuk rumah 



simpan 500 . parent 500 . selebihnya duit makan .

500 x 12 = 6k x 4 = 24k huhu

sudah masuk waktu zohor dan lunch hour 

 jom rehat



makin banyak gaji makin .. ( sambung sendiri )




itulah mimpi yang sempurna .  

cikgu nurul ;)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.