nuffnang

24 November 2012

Pulau Impian


hurm tengah belajar kumpul duituntuk kegunaan masa hadapan .

Bila sudah tamat pengajian tahun depan dan sudah masuk alam pekerjaan,saya nak pegi iNi ; UMRAH amin.



Ada satu hal lagi yang melayang tentang iNi ;

RedaNg suDah ;


Tioman sudah .

Pangkor dan PerHentiaN sudah

dari pangkor sepatut boleh pegi Fraser Hill tapi tiada bajet outch  

#resort one night rm2k onwards

oh ya

Kapas belum . Tapi ada keinginan .

Langkawi Belum

 Entah bila dapat bertamu di Langkawi ...best kalau buat TRIP ) ; 
 tak ada keinginann ke langkawi lagi buat masa iNi dan pada Masa akan Datang
 (setakat nie la) . 

boring juga selalu travel jauh-jauh seorang diri

kalau makan angin ok lah kan sorang tapi kala tempat yang ada aktiviti rasa berat kaki mau melangkah

kalau ingat review filem pasrah , ERA nak pegi honeymoon di langkawi bila dah kawin dengan Norman

MUngkin entry ini impian ke langkawi island . Apa yang ada di sana ek ?

malas sangatt nak cari encik google


dah bosan dengan air terjun sebab kadang-kadang ada perasaan takut 

Air Terjun Gunung Stong - Kelantan .Sudah .
Air Terjun Sekayu - Terengganu . Sudah .
Air Terjun Lasir - Terengganu . Sudah .
 Air Terjun Sg. Chemerong - Terengganu . Sudah . 
Lain-lain : belum huhu

Jom ke Shah Alam ! mana tahu lepas ni boleh jadi orang shah alam amin ;)




No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.