nuffnang

11 February 2013

Mary Kay Party


Di sebab kan umur dah banyak ni tertarik pulak pada Mary Kay product of coss la anti ageing . I rasa macam dah tua pulak . Rasa macam tak nak hadapi Wajah yang tua. Oh No..I'll make sure I'll pretty all the time event dah kawin ke nanti ada anak ke nanti still nak look georgeous . Tak nak la kendur sana kendur sini . Usia hanya angka . Tengok che rozita retis malaya tu maintain meletop aje . Dia cakap tak pernah ke salun buat treatment . kuang-kuang-kuang




 




http://2.bp.blogspot.com/_7p33JpjqhkA/TTLt-1WmawI/AAAAAAAADsk/5bpeZzi1Fxk/s1600/timewise.bmp

foundation Mary kay sangat lembut dam sangat macam mix dengan kulit kita . nampak lawa sangat tapi bila orang tengok dia macam tak perasan kita pakai foundation. cun kan ? RM70 tahan sampai 8 bulan kalau guna berus dan tahan 4 bulan kalau apply guna tangan dan berantung pada kekerapan kita pakai lah kan .

Masa muda inilah kita kena jaga kulit . Mencegah itu lebih baik . Bukan nak melawan hukum alam and yes semuanya akan beredar mengikut masa dan tak salah kita menjaga nikmat yang diberiNya . Asalkan di atas jalan yang betul .

sape nak order boleh la PM i okay .

2 comments:

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.