nuffnang

8 February 2013

ShawL Baru







Hari jumaat macam biasa I akan dok santai kat rumah sahaja . Sehari dalam seminggu untuk santai di rumah . Nak kemas bilik..nak laundry baju-baju..nak susun baju yang sepatutnya di tempat mereka ..nak lipat-lipat baju..macam housewife pulak . Lepas ni nak cakap kat encik husband I nak pembantu rumah . kuikui ..

Nak citer pasal semalam hari khamis..Office hour biasa laa khamis balik awal 3.30 pm . I mencelah pegi Billion Shopping Center . Giler jalan jamm sangatt..rasa macam dok kat kolumpo plak..Kua je LHDN..jalan jem sampailah KBMall..Sebelum sampai traffic light KBMall tu terus I ambik Short cut nyee jalam masuk ikut stadium..ramai pulak budak muda mudi duk kat stadium..macam meriah aje ada game ke terdekat nie..dekat pukul 5 jugak aa samai Billion Shopping Center . fuhh penat jeekk kakiku membedal brek  so pukul 9 semalam lagi dah tdo sebab penat..iye la panas kot masa tu ,.kuang kuang kuang

I cari shawl..cari jeans..lawa pulak tudung bawal brand adijuma..next time kot..tetiba terjumpa pulak inner shawl..pe lagi belasah la..sedap sangat Sate ikan beli depan Billion tu haha asal lapar je semua sedap..dalam perjalanan balik tu ada kereta Jaguar..lawa sihhh..

 ~saya nampak muda bila pakai tudung bawal~  

kalau merancang nak beli tuhhh memang susah nak dapat barang..tapi kalau window shopping tak ada niat nak beli berlambak lambak yang berkenan dan up to date campur dengan stock baru . Gilaaaa..I nak cari yang shawl belang-belang yang ada belang warna emas tuhhh..dah habis pulak dah . Emo kejap . 





Impianafida

3 comments:

  1. Assalamualaikum fida yayang, hee nampak muda dan manis je pakai tudung baru. hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam sheia .tapi kawan2 fida cakap fida nampak dewasa kalau pakai shawl.hehe

      Delete
  2. wah... shopping ek... sis you look gorgeous with that shawl...serious...no jokes...

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.