nuffnang

18 April 2013

Aktiviti Jogging@hostel


Moga-moga Allah ikatkan persahabatan kita hingga ke akhirnya.. Ukhwah itu pasti manis bagi mereka yang benar-benar merasainya

teman,
di jalan Allah persahabatan ini bukanlah milikku,
dan bukan jua milikmu...
persahabatan ini adalah perancangan Allah yang mengetahui segala rahsia..
kerana Dialah aku mengenalimu,
dan kerana Dia juga telah menetapkan kau dan aku mengukir 1001 kenangan bersama...
persahabatan ini sudah pasti terisi dengan kasih sayang...
kerana ukuwah itu indah andai keranaNya

Cikgu-cikgu tengah jogging..memang Khusus ..kalau doktor jawatan dia pegawai perubatan..kalau kiteorang cikgu ILKA jawatan dia Pegawai Latihan Vokasional 
Aku harap suatu hari nanti aku nak jadi seorang  Vokasional Training Manager Buat masa ni mampu meraih pegawai latihan vokasional berstatus Pegawai Penilai je


 budak ni Afiq Asyraf namanya baru je umur 22 tahun..huhu..kiteorang saje je ambik gambar g2 kasi gempaq..adik AFian kat belakang tu tengok je hihi



paling kiri Nazrul..budak-budak ni panggil ayoh maybe sebab dia kadang nampak garang..nak tegur pun takot..tapi dalam hati ada taman..sebelah dia tu Mohd Afian..semua simpan spec ble berjoging..paling kelakar dan paling manja..lepas tu Cikgu yana yang pakia baju pink tu..ondaway nak kawin tahun depan..untungla..lepas tu cikgu waniey..best dapat kenal cikgu wani..kiteorang sama-sama single hihi duduk plak sebilik masa kat kuarters . Sekarang ni kiteorang dah pindah hostel sebab dalam hutan so pape pun boleh jadi .


" aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku, sahabat yang baik adalah seiring denganku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas mati, ku hulurkan tangan kepada sahabatku, untuk berkenalan kerana aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat, semakin aku percaya diri, aku selalu berharap mendapat sahabat sejati, yang tidak luntur baiknya, dalam suka dan duka, jika aku dapat, aku ingin setia padanya" - imam syafie-



~impianaFida~

2 comments:

  1. Assalamualaikum. bestnya berjogging dengan kawan. hehehe

    ReplyDelete
  2. amboii.. lama cuti kat blog...seronoknya tengok fida n kenkawan berjogging..:)

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.