nuffnang

19 July 2013

Minggu Orientasi Pelajar Baru


Selepas selesai sesi pendaftaran bermulalah sesi orientasi selama seminggu. Masuk ofic dulu berehat . Key in data student



Aku rasa mereka agak bertuah

sebab dulu aku beratur panjang nak ambik makanan dengan fasi ..lepas tu makan kat bilik . Pengalaman yang kedua pula bersesak di cafetaria untuk mengambil makanan ala bufet . Pengalaman yang kedua tu aku tak dibenarkan masuk ke bilik dari pukul 8 pagi sampailah 12 malam . hew ngeri betul . 

Sebab tu aku cakap mereka ni sebenarnya bertuah sebab malam pertama dan kedua sahaha ada LDK . ILP tempat lain lepas terawih je terus sambung program . Aku pun rasa ada baiknye jugak tak ada program lepas terawih hehe

Aktiviti pertama wajibla pembentukan kumpulan

kumpulan lembu segar
 



bersambung

10 comments:

  1. hi sayang.... rindunya akak dengan dia...rupa2nya busy ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aka farah ! saya pun rindu akak..ada jugak bukak link akak dekat hp tapi payah nak update la guna hp

      Delete
  2. Wah... berapa banyaklah agaknya paper kena guna membalut semua tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzie .. guna paper yg besar macam paper utusan tu..so x de la banyak sangat.hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Tajuk sebenarnya buat mumia..entah dorang kreatif sangat tu yg jadi memacam :)

      Delete
  4. Salam.. ni di ILP ke, ILP mana? Anak buah Che Mid di Banting, baru masuk juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam Che Mid..ini ILP d kelantan..selamat belajar buat anak buah Che Mid..semoga berjaya :)

      Delete
  5. penuh nostalgia.. kenangan. lain zaman, lain caranya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenangan saya best dari entry ini :)

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.