nuffnang

4 September 2013

Lawatan ke Kb Mall,Kota Bharu



#Kbmall..Kita buat lawatan verifikasi #pegawaipenilai iklan : I love you. Do you want be a part of my life?Gentle and so sweet.

 

 Bakal2 pengantin yang kejenye suka makan..makan..dan makan..


Sebenarnya aku tak pandai order macam kat McD or KFC , sebab tu lah bila aku follow aku bgi duit , dan beli lah apa2 untuk aku #mcflurryoreo

 


mekasih fren bagi durian yang banyaknya satu beg plastik sampah yang kaler hitam tu
mekasih jugak pada yg sorang lagi bagi ikan kering gelama 

paling sukee ikan kering gelama 

dan ikan kering yang ada ekor panjang..rangup bile digoreng

x0x0


impianafida


2 comments:

  1. hai sayang..baru prasan ada komen..weekend sy belanja awk..nak 10 pon x pe sebab rm 1satu hehe

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.