nuffnang

12 March 2014

Kau Yang Terindah Dalam Hidupku

Tanpa senyumanmu bahagiaku tak kan sempurna...
Tanpa kehadiranmu hidupku terasa hampa...
Disetiap mimpi-mimpiku hanya kau yang selalu kudambakan...
Disetiap langkah hidupku hanya kau yang aku selalu menunggu dan menanti...

Kasihmu meringankan derita hidupku...
Cintamu meluluhkan hatiku yang telah lama membeku...
Perhatianmu mengubah jalan hidupku...
Setiap detik kukan selalu mencintaimu,tanpamu ku bukanlah siapa-siapa...

Takkan ada badai yang meruntuhkn cintaku pada dirimu...
Takkan ada ombak besar yang mengoyahkan hatiku untukmu... 
Kukan selalu mencintaimu setiap saat atau detik hidupku hingga nafas terakhirku..

awak..thanks sudi datang
afisya

sebenarnya banyak sangat keje nak kena buat..real life pun banyak keje malas nak fikir convert masuk dalam blog .

4 comments:

  1. Teruskan tersenyum agar orang lain yang melihatmu akan turut tenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih semoga perkara yang sama jua buat Che Mid .

      Delete
  2. semakin berseri kaksura tengok..semoga berbahgia selamanya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Kaksura sayang..berseri ek ? Seri bakal pengantin ( gurau je hehe )

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.