nuffnang

4 April 2014

Johor Bharu City Square


Assalamualaikum

First lepas parking ambik gambar tempat letak kereta dulu sebab takut tak jumpa ye lah parking besar dan selalunya ia akan membawa masalah kepada kami.Semoga urusan kita dipermudahkan ilahi.
Dia yang nak beli wallet tapi aku yang terbeli Hiks
Biasa la perempuan.Dia pun already know.
 


Penat cari food court.Pastu kena beli card Dapur Kita . Nasib baik sedap jugak lauk pauk kat situ.Sedap sebab ada ikan kering/ikan masin aku kan kelantanese haha 'tak pernah saya tengok orang perempuan suka makan ikan kering(ikan masin)' 'Eleh tu semua sebab perempuan hipokrit,depan boifren semua tak makan padahal fevret kot but this is me your girl never hipokrit dear'


.People who love to eat is the best people.

 
Tiba lah masa balik ke sekolah.next week kita jumpa ek :(

Afisya

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.