nuffnang

24 November 2014

Babdaraya Melaka

i love you awer dondangku sayang 
susah senang kita berdua hanya Allah yang tahu
tak nak cite pasal tu
Kali ni request nak masuk bandar Melaka
sebelum ni asyik lalu dan kebetulan je..pegi bayar bil henfun kat Mahkota Paradpastu balik
hm kali ni ngada-ngada sikit pe salahnya jarang-jarang nk mengada-ngada

aritu kan kita dah panjat a-famosa
 ala laa aritu kite tak ada camera

dah 20 minit pusing cari parking dalam Mahkota Parade

 kalau tak ada parking dalam setengah jam ni kita balik 
erm ye lah kalau tak ada parking kite balik

pastu tiba-tiba ada je ^_^ 










#hidup tanpa cinta ibarat makan sayur tanpa garam hehe

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.