nuffnang

2 April 2015

Ayam Kg Penyet,Batu Pahat Mall,Johor

Assalamualaikum

dari seberang jalan dah nampak ''Ayam Kopenyet ''

''jom lunch kat Ayam Kopenyet''
''eh tak nak lah saya ayam penyet..pedas bukan sedap pun''
''awak..ayam kampung penyet lah bukan kopenyet''
''tu la saya pun baru perasan''


nak order air durian belanda lah..pergh nikmat sangatt rasa fresh dari buah sebenar

''awak cer try air saya ni..sedap tau''
''tak nak lah saya..awak minum la''

5 minit kemudian
''awak bila nak try air saya?''
''saya tak nak air tu''
''ala try la sikit buat syarat''
''tak nak''

5minit lagi

''saya suapkan ek..''
''yelllah awak ni selagi sy tak try selagi itu lah nak suruh saya try ''
''sengeh memanjang''

masuk je ada satu sudut meja couple..shock kejap when he ask for that table..since when you become so romantic sayangggg..people can change




“People think a soul mate is your perfect fit, and that's what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life''

FS

2 comments:

  1. alamak...baru tau. balik bp hari tu anak teringin nak makan ayam penyet tapi tak tahu mana nak p...
    sedap tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. highly recommend you..boleh la sis..hehe..

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.