nuffnang

26 April 2015

we will miss that greatt moment



Assalamualaikum.Alhamdulillah sihat dan bahagia.

Minum kafein pum mate mengantuk je..semakin minum semakin mengantuk and i dont know..cafein ke ubat tido..phew..banyak nyee keje..mmmmm mmmm lapang sebelum sempit / kalau Allah nak bagi kite kejayaan tak payah struggell banyak pum still dapat kejayaan tu..kalau Allah tak nak kasi kite lagi kejayaan tu..usaha banyak mana sekalipun tak kemana jugak

Minggu depan cuti hari pekeerja dan wesakkk day plus weekend..rindu ibu abah n sibling..hargailah masa bujang bersama keluarga kita n bila dah kawin we will miss that greatt moment masa suka duka bersama ibu bapa kite..adik beradik kite..gelak tawa mereka..masam manis mereka..and aku terlalu  rindu saat itu..dan masa tidak boleh diputarkan kembali.I miss you family..





MISS YOU FAMILY 


SO MUCH


1 comment:

  1. kite mmg xleh minum nescafe..kompom ngantuk tahap mata xleh bukak..;D

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.