nuffnang

14 November 2015

Nak maggieee oii


Rasa sunyi pulak hari ni, husband keje, duk sesorang kat rumah ni lepas husband pegi keje rasa sepi je. Agaknya tunggu baby keluar nanti baru la tak rasa sunyi dan sepi.

isteri : lepas ni kite kena cari pengasuh..time awak tak keje tu tak payah hantar la rumah pengasuh..awak jaga la baby tu sendiri

suami : ehhh mana la saya reti nak jaga baby..saya hantar rumah pengasuh pagi dan petang saya ambik

isteri : mana boleh macam tu nanti bila baby tu dah besar dia dah tak sayang awak sebab masa dia kecik awak tak jaga dia elok-elok.

suami : ye lah awak.
doa kepada ibu bapa : Ya Allah, ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil

Tengok maksud doa tu..dalam sangat.

erm tak sabarnyeee nak makan megiiii .. orang mengandung tak boleh makan megiii...arghhh

 


 
kerabu meggi dengan ruski perisa tomyam..haaaa tak saba nye nak makann tahun depan la nampak gayanya baru boleh makan.

ok bai

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.