nuffnang

16 October 2016

jika



jika bergaji rm5k lebih menyenangkan dan menenangkan jiwa, aku rela..dari puluhan ribu ringgit tetapi berikat perut


8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Fifi..nk tnya..biasa buat injection vit C brape ea??n kat mane??

    ReplyDelete
    Replies
    1. x penah buat injection vit c la azrul. ambik supplement vit c brand blackmores je beli kat guardian utk smua benefit, membantu penyerapan supplement.

      Delete
    2. Oohhh..kalo yg laser penah buat x??blog skrg dh xtulis dh..xsempat nk tulis..bca pun bila berkesempatan jer

      Delete
    3. laser penah je utk x bg jerawat singgah..tahan setahum salun biasa pun ada cakap nak normal laser yang dia letak kain kasar atas muka pastu letak laser. dalam rm 100 je. yg tu berbeza dengan laser yg rm 1000/ laser treatment follow up berkali2. so depent atas apa yang you nak.

      Delete
    4. Orait..tq for information.. :)..btw nice kids..

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.