nuffnang

18 March 2017

Celoteh Mommy F


assalamualaikum. Rindunya nak menulis. 
Mommy sibuk sangat sekarang ni. Ada yang rindu mommy tak ? Apa yang mommy sibuk sangat ni ? Biasa la mommy ni seorang waita yanng sedang meningkatkan kualiti kehidupan mommy for the better life. Ada ke yang sama macam mommy ni ? Inshaallah Julai nanti mommy dah menetap kat kampung with my family. Perancangan ilahi tu sungguh hebat. 

sekarang ni pukul 1112pm. Mommy pun dah ngantuk. Cuma nak cakap jee

HINA sangat ke MOM yang ta kerja ? Kalau tak kerja tu tak de income lah kan. Tapi kenapa ada orang pertikaikan ? Tak pasal-pasal kena cop BINI yang suka menghabiskan DUIT laki. Biasalah tu manusia suka menghukum..dan menjadi alasan kepada TIDAK MENYUKAI kita. Janganlah sedih Allah SWT ada untuk kita.


nexr entry mommy nak citer life mommy kat Hanoi, Vietnam. Kalau ada yang nak dengar, mommy nak sharing sikit..hehe

goodnite


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.