nuffnang

10 September 2017

Happy birthday to me

Assalamualaikum readers.

Harini 7/9/2017. Alhamdulillah di beri pinjaman nyawa untuk bernafas di bumi ini. Seperti kebiasaan hari lahirku tiada bersambut. Tiada ucapan istimewa tiada hadiah istimewa :) sesekali tengok kawan - kawan disekeliling..SO SWEET..SO ROMATIS..teringat sebuah kata-kata

"X payah nak ikut orang"

Erk..orang macam tu kita abaikanlah. Kita sebenarnya bukan ikut orang. Kita sendiri yang nak tapu direalisasikan oleh orang lainm jadi keep smile and go on :)

Dah lama x blogging. Rindu nak menulis macam dulu-dulu kala. Streamix ni macam siput je lembap :)


#bestkan kalau dapat hadiah sebuah banglo mewah :)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.