nuffnang

27 February 2012

my tweet status




for this night je gue mengupdatekan banyak tweet dekat my twetter . maybe jiwa aku dengan twiter sekarang ni .


i jugekkkk mau apa ya...


ow rasa macam nak deactive my facebook ! serabut bagai sih 


banyak request game . dah lenguh gue block semua game yang timbul barang siall


atau mungkin wall je yang kena delete . tengoklah pada keadaan nanti .


okay : 







'''die p training bola.... nak ikut gak.. sampai aty xbawak titew haha''

gila kasi ayt !


maunya smackdown





"boo .. si mulut becok mulut ko tu insurans dah mampos ke ??"


""Apa barang kepoh bagai hal org.mulut sna mulut sini..eeishh ak x heran kalau kau menjadi bahan bualan org sbb sikap kau tu""""


tabik spring toink2 pada diri sendiri . ^_______________T



sedikit sebanyak tweet gue pada malam ini .

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.