nuffnang

21 November 2012

zikir penenang Jiwa

 

assalamualaikum..In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful

kawan-kawan,,kite luangkan masa berzikir kejap kay..Zikir ~ kerana ia mampu menjadikan hati itu tenang

 

 

 

okay selamat berzikir . salam pagi khamis . I need to revision for my day . Please all the best to me today . I hope Pegawai Pengesahan Luaran will be nice to me to sign my file ;)  Pegawai Penilai sudah lulus . Tinggal nak sign PPL sahaja . suatu hari nanti selepas tamat VTO (vocational Training officer) saya pun bercita-cita ingin menjadi seorang guru berstatus Pegawai Penilai . Amin . 



selamat pagi semua : from : cikgu Nurul ;)




 

 

 

14 comments:

  1. Nice info awkkkk ;)
    Bertambah Ilmu pengetahuan Na ;)

    ReplyDelete
  2. peringatan un tuk diri sendiri sy sendiri jugak . sila la share dengan buah hati hehe

    ReplyDelete
  3. tenkiu for sharing :) awk npe awk tukar profile awk jd google+? google+ kat ofis kena blok la T.T so blh g blog awk masa kat uma je

    ReplyDelete
  4. sy pun hairan knapa jd google++ . sy sndiri pun tak fhm .

    ReplyDelete
  5. nice info... baru tau... :) dah jadi follower awak. sory termiss.. :)

    ReplyDelete
  6. slmt beramal to u tooo babe :)syg buang la word verificatiion tu leceh la nk mengomen :)

    ReplyDelete
  7. hii.. thanks for sharing followed u~:)
    http://thefreestylist.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. informasi yang bermanfaat, salam kenal dari indonesia. follow back yaa blog saya --> http://dimaszon.blogspot.com/ . blognya udah saya follow.

    ReplyDelete
  9. info yg bermanfaat..
    selamat beramal.. :)

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.