nuffnang

20 December 2012

Cameron highland


 assalamualaikum .Entry ini sepatut beberapa hari yang lalu . Hujan tak jadi alasan tak sampai sana . Kenapalah abah tak nak pegi tambun the lost world . aku hangin sangat nak pegi sana . nak pegi tambun pun tak boleh spoil mood la . cameron asal pegi je hujan . asal hujan je pegi .

 

 
 


saya sayang abah

 

sampai hari ni strawberi dalam peti berkotak-kotak lagi tak ada orang makan . 

# aku sebenarnya hilang mood . entah menghilang mana mood tuh .I hate when people assume period time when in a bad mood . aku ingat nak perah otak sikit biasa la cuti-cuti ni otak berkarat . nak complete sijil lagi .

4 comments:

  1. hujan2 pun best kan..kalau tak hujan laju sket akak merayap.. :)

    ReplyDelete
  2. sama lah sya pun suke sangat merayap hehe kalau rezeki lebih laju tersangat rayap Sya . :)

    ReplyDelete
  3. tak pergi pun kat tempat cactus, mak takmoo hihihihi.. cantiklah gambar awk amik warna warni cactus tu..

    ReplyDelete
  4. biasalah mak lah katakan.. hihi ..

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.