nuffnang

20 December 2012

Proses akhir pensijilan PPT


assalamualaikum . I dont know what to write . No idea . hujan Rintik-rintik air bergelora . Hujan sigh kat luar . Dapat surat cinta . I need prepare my best segala ilmu kena simpan masuk dalam otak sebab sesi soal jawap itu . Nak tak nak terpaksa suka subject itu . WOW what the best for me lorh . so selepas ini bermulah training di terengganu . Kalau difikir tahun nie je aku selalu masuk terengganu . Akhirnya sah-sah aku milik terengganu haha (ayat sukan) . Tak ada lah aku training je dekat terengganu tuh . . Tak sabar sangat nak posting . semoga dipermudahkan urusan . amin.



kalau diberi pilihan nak je jadi cikgu kemahiran hidup sebab ? sebabnya kemahiran hidup itu sangat dekat dengan jiwa neyh . 

sebab subject tu ada jahitan , electronic , akaun ,, semualah .

 oh ya tahniah buat calon PMR yang dapat result bagus . Dan yang tak berapa nak bagus tu percayalah semua itu ada hikmah .

Dulu masa PMR I dapat 'A'..kalau jadi cikgu sejarah pun lagi suka sebab I ini memang suka 'Sejarah' of cos la dapat 'A' jugak sebject sejarah tu . so tak heran lah semua benda nak A aje tip top ( gurau je ) . Hidup tak selalunya indah..math erm tak suka sangat sebab tu dapat 'B' . Sial math abuse to human [ math ] .

Nak buat macam mana rezeki bukan untuk jadi cikgu Kemahiran Hidup :) seriously I jelousss tahap gaban bila baca blog cikgu kh . Memang  meronta jiwaku ini . Lalu ku pujuk hatiku agar merelakan sahaja perasaan itu . hihii. sekian  diari hari ini . 

impianafida.


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.