nuffnang

14 December 2012

comment yang aku tak faham


kenapa kadang-kadang akan keluar kotak comment macam nie : nuffnang conversation nie tak ada link sape yang comment .


kan bagus kalau keluar macam nie je :


someone help me please :(

kenapa kadang-kadang keluar nuffnang conversation..kadang-kadang keluar yang blogger tu .
okay..ini entry tengah hari tadi . sekarang dah petang dan aku juga faham nuffnang conversation comment tu .  okay .


2 comments:

  1. samaaa laa Na langsungg x fahamm smua niii utk apakah?

    ReplyDelete
  2. hari tu SYa ada sign up utk nuffnang x tu tapi sya ty je last2 kadang2 keluar box nuffnang converstaion kadang2 keluar box comment mcm biasa ni . sekarang dah okay.

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.