nuffnang

21 December 2012

Tuala Wanita


Seperti yang kite semua tahu ancaman tuala wanita pada kesihatan . Dah lama tak guna pad yang ada di supermarket cntohnya Cotex, Laurier dan sebagainya . 

impianafida 

 impianafida

Dulu masa zaman sekolah prefer guna cotex . Lepas tu masa form 3 ada aktiviti mendaki gunung . Masa tu fisya guna pad Laurier . Sumpah memang sangat sempurna , lepas tu baca artikel pasal tuala wanita nie terus cuba pad herba pulak kan jenama Avail . Lagi okay dari laurier tu . Sampailah sekarang . Pad Avail tu mengeluarkan bau (agak menarik jugak aa payah nak describe hewhew..fresh jugak aa bau tu) lagi2 dalam aircon . Penah masa tu dalam kelas 'awak periodkan' sampai macam tuh sekali baunya :))

ni lah pad avail..selesa sangat . nak cuci pun selesa jugak sebab dia gel so koyak ke pepandailah nak cuci ! hehe

 

http://i415.photobucket.com/albums/pp231/polaris_012/000k0516rzg.jpg

sekarang ni nak cuba pad lexee pad . sape pernah guna dan kat mana nak dapatkan benda tuh . ada pengedar tak dalam ni ?

 

nak baca lebih lanjut boleh la view page encik drzubaidi sharing si caring . salam .

10 comments:

  1. mmg takut skang if pkai pentiliner nie....kite pkai utk keselesaan tp takut mnde lain yg jadi.. T_T

    ReplyDelete
  2. Zulfadli Munirah , intanfirdaus247 aa'a tulah kan mcm2 benda sekarang ni .

    ReplyDelete
  3. oho...sy guna kotex ja sis...sbb sllu x tanda bila period...main ambil kotex jd bidan terjun ja..hihi

    ReplyDelete
  4. sama la tak tanda jugak .. tapi bajet2 bila rasa nak dekat guna pantyliner yg herba tu . hehe

    ReplyDelete
  5. sama la tak tanda jugak .. tapi bajet2 bila rasa nak dekat guna pantyliner yg herba tu . hehe

    ReplyDelete
  6. yg penting pakai pad ni jgn lame² kan. ;)

    ReplyDelete
  7. kalau kat ofice bila nak tukar memakan masa . hehe

    ReplyDelete
  8. hai semua...sya pengguna dan pengedar lexee....so far, mmg ok lexee ni...kwn2 yg guna pun puas hati...ada yg senggugut pun dah hilang bila guna lexee..yg period terganggu lepas kena cyst pun ok dah..lexee ni tahan 8-12jam...jadi kalau kita susah nak tukar pad masa kerja,jgn risau...lexee x bocor dan xda bakteria mcam pad biasa.... boleh SMS sya 0196587057 atau add FB Koleksi Dayana Dania kalau nak cuba....free pos

    ReplyDelete
  9. Sy pun pengguna pad lexee best pakai

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.