nuffnang

8 January 2013

Kampung Pulau Belanga


Today I want to tell about my day ! It was very interesting. 
This week I feel very good, I don’t know why, but my mood is very good.  
Monday, Thuesday and Wednesday were the same days like always. .
 maybe I should say that I am thankful to ALLAH swt for everything .. 
ALLAH tidak akan menguji seseorang diluar kemampuan .
 So I think , I feel good..my heart is calm and maybe this year is luck for me..
 Luck Luck and Luck..everyday is my Lucky day ! 
Now I am at my fiend village not me laa..hehe rumah BFf saya merangkap keluarga angkat saya . 
Mana tahu satu hari nanti saya boleh jadi warganegara kampung tu . hehe
that cow  MOooo M0o huhu. I think that cow full kot .. takut jugak hehe

 

Now is Wednesday’s evening, and I have to do many homework.So I have to say tata titi tutu

impianaFida



9 comments:

  1. this kelantan right hit me http://on.fb.me/Xe8zVj

    ReplyDelete
  2. rambutan tu yg sodap!! teringat rambutan kat kg hehehe

    ReplyDelete
  3. balik kg perkara yang paling best masa akak kerja zaman anak dara dulu..skrg dah kawin dok dekat jer ngan kg bila bila pun boleh balik..tpi still syok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a best kannnn balek kg ,, nak makan semua benda pun ada,,macam-macam ada lah.

      Delete
  4. Assalamualaikum fida, comelnya! muka berseri, ceria dan nampak gembira! ehh ada lembu lah! nasib baik tak kena kacau dek lembu tu. hee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam sheila,camera s3 buat muka jadi berseri :) lembu tu dah kenyang sebba tu die buat tak nampak je fida kat depan die.ehe

      Delete
    2. amboiii untunglah. S3 best tak? geram betul tak dapat pakai S3. heee. bagus2, amik gambar dgn lembu time dia dah kenyang :)

      Delete
    3. mesti kena kenyang nanti dia nak 'kawan' dengan kite hehe nnt fida dah pandai guna fida buat entry hihi

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.