nuffnang

7 January 2013

Bff Hour


This day I feel very good, I don't know why, but I am try to be happy person
 okaylah

tak pandai pulak bila add device bluetooth sIII nak masuk lappy huhu
sebelum nih blackberry dengan sony okay aje terus detect . 
nak kena belajar lebih ni .
malas pulak nak guna cable leceh betul nak transfer2 nih,,

malas pulak nak online guna henpon sebab battery la 

tadi cik afisyaFida menghabiskan masa di Kota Bharu
dah lama betul tak pegi bandar Kota Bharu 
almaklumlah Johor Bharu kan rumah ke dua sayer 
(macamlah special sangat JB tuh )

okay done pairing bluetooth laptop dengan sIII

we are going to cake house
 

eja nampak kiut sangat kat sebelah tu ;)



oh ya then we are going to pantai..Ingat nak masuk Pantai Cahaya Bulan tapi teringat pulak amaran ribut sunamo 

kami ke pandai Dasar Sabak je menikmati sata dan otok-otok(favourite cik afisyaFida nihhh)


 sedap sangat-sangat otok - otok tu  
cincau susu pun sedap gilerr
 cincau tu macam cincau yang parut . 
sempat jugak tanya makcik penjual tu sebelum nie . 

Do what makes you happy.

Have a greatday everyone!!!

impianaFida

6 comments:

  1. Replies
    1. klu kak dari machang ,fieda dari pengkalan chepa ;)

      (betul ke sebab fida tengok kat profile akak hehe)

      Delete
  2. Assalamualaikum fida, bestnya pakai s3! best tak application dia? sheila pakai tab 2 je.. pun tengah belajar everything ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam sheila hehe...=best jugak s3 tapi belum habis nak selongkar..almaklumlah baru je guna .. 1st time fieda guna tak reti nak answer a call..lepas tu baru tahu nak jawap col kena swipe bukan tekan huhu

      Delete
  3. Replies
    1. nanti malam ni ada masa saya cuba buat :)

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.