nuffnang

6 January 2013

Wedding - Zaem dan Eira


jauh dari selatan kami terbang ke tanah air . Maka bertebaranlah kami di tempat bersejarah tanah tumpah darahku . baru je sampai dari Jb jauh lah perjalanan kami ke kelate nihh .

so sampai je KB  cik AfisyaFida pegi   Maybank Kubang Kerian ingat nak check ASB lah kononnya . sejam lebih jugak laa kitaorang menjamah selera di sana . So  tak ada la pulak baju kurung . beli baju dan shawl sekali kat Billion Shopping Center . .Kebanyakan shawl di bandaraya kota bharu ermmm rasa Billion paling cantik laa macam-macam ade .

dalam perjalanan balek tu pulak.. rasanya tak jalan pun cuma tekan la break sikit-sikitkan sebab jalan jam sangat2..rasa macam ada orang langgar je dari belakang .. memang pun pak cik tu rush rupanya .. pe lagi tersentak la ke hadapan sikit . syukur alhamdulillah laa tak ada apa-apa yang berlaku . biasalah waktu puncak memang jam sikit ..

okay back to the entry title.. i am about my friend wedding at Kampung Binjai . Honestly i am out of money because i had buy a baju kurung and shawl . Would I EVER attend a wedding emtpy handed? No No No . dengan menggunakan saki baki okaylah hadiah yang tak seberapa . ikhlas itu adalah penting ,  hehe

this wedding is the fisrt wedding i attend in 2013 ;) permulaan baru untuk hidup yang lebih sihat-iklan milo

with eje my BFF masa asrama sekolah SMIP..selendang baru beli tadi je
 
tahniah eira dan zaem 
 semoga perkahwinan korang di berkati NYa . Semoga bahagia sampai syurga . Doakan saya pula selepas ini .




I find standing and posing for photos very awkward.



time for say goodbye wishing me an abundant, prosperous, and magical day to come!

impianaFida


6 comments:

  1. Assalamualaikum fida, lawanya semua! semoga pasangan ini kekal bahagia hingga ke syurga. amin :)

    *fida nampak manis , auww!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam sheila . amin .

      *sheila pun selalu manis (macam saya) ! :)

      Delete
  2. srnok tgk kwn2 yg dah kawin kn kn? *nak kawin gak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh kn,, suka pegi majlis org kawin,

      *semoga awk cepat kawin (utk sy jugak hihi)

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.