nuffnang

3 January 2013

telefon pintar


saya percaya kebanyakan masyarakat hari ini menggunakan henpon canggih-canggih belaka (termasuklah saya) 



Nah SIII Fisya jugak nak up to date you ! kalau tak ada keperluan memang tak beli . payah sikit sebab fully touch screen ..lagipun besar sikit aa..kalau kerja office pakai kereta bawak handbag boleh la..bagi Sya yang di site nie agak tak berapa nak sesuai nak bawak dia tu sebabnya..poket pun ketat kan..nak tak nak hidup must be go on beb .

keperluan smart phone sangat banyak la kalau nak di citer  . oh ya salam jumaat semua .

Add caption
dari segi reka bentuk lebih suka samsung galaxy S advance la . tahniah kepada samsung galaxy sII memenangi tempat pertama telefon terlaris pada 2012 . :)

of cos la masih setia lagi dengan BB .



2 comments:

  1. Assalamualaikum fida! bestnya, pakaii 2 phone ye. sheila pun baru je tukar. iphone to samsung. hihi :)

    *semua berebut nak update diri dengan gadget baru kan

    ReplyDelete
  2. wow you lagi cun pakai iphone ;) fida ade jugak cita2 nk pakai iphone..hehe

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.