nuffnang

31 January 2013

The Time square


Assalamualaikum . I datang sini with LRT you..turun di stesen Hang Tuah .. jauh jugak aa jalan . Nak kata dekat tu memang lah dekat . Jalan dalam 15 minit . huhu . Actually lepas sampai rumah je , baru lah tahu kena turun di stesen Imbi . Pengalaman siot . Stesen Imbi tu betul betul depan the time square tu . Taktahu punya pasal .


Nie hah kawan penyeri edup . 




image blur aku pun tak tahu kenapa . May be sebab penat jalan diaorang belasah je . Tapi dari tangan aku ok je gambar . huhu 

10 comments:

  1. 3 tahun lepas sini tempat lunch cheqkaq..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat kitaorang cari tempat makan..banyak sangat pilihan..naik turun naik turun sampai petang ni hah last skali turun masuk KFC hhehe

      Delete
  2. Replies
    1. Lpas ni semoga boleh smpai sana ..:-)

      Delete
  3. x pernh main kat time square tu..p time square penh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) lepas ni boleh main bawak anak2 :-)

      Delete
  4. Dulu masa di KL selalu sangat naik LRT. Sekarang bila dah berpindah ke Kedah rindu pulak dgn LRT....

    ReplyDelete
  5. Suatu hari nanti saya akan rindu naik LRT o_O

    ReplyDelete
  6. x penah jugak, nak p bila tak tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah org ckp kalau berniat akann tercapai hajatnya. :-)

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.