nuffnang

24 February 2013

Aziyarmie Wedding



Assalamualaikum heyyyy malas betul nak bukak computer . Semuanya gara-gara smartphone haha

Semalam I attend my friend wedding . Sangat suka wedding event . Tapi tak sempat pulak nak cakap banyak dengan pengantin . Cameraman dok ready hah depan pengantin .. 

Malas nak transfer gambar masuk computer . Semuanya dari instagram picture . Jelesnya tengok orang guna ipad masa kat event ni .. bile laa dapat pakai .




ambik aura dengan bakal pengantin bulan 10






 




Tahniah Emi dan pasangan . Semoga dirahmati . Semoga bahgia selalu till jannah .

Emi satu majlis dengan adik dia . Untuk adik dia jugak tahniah .

penutup :

 boleh ambil note ke ?



#semuanya dari Sekolah Rendah Dato'Hashim 1 (antara 10 sekolah rendah terbaik di Negeri Kelantan) mybe sebab aura MRSM dan SBP area sekolah ni hah lallala

#wajib lah I tulis entry pasal wedding sebelum ini sebab di musimnya . Next week akan ada satu lagi evnet . Nak pakai baju ape ek..

1 comment:

  1. selamat melangsungkan hidup baru dee kalau begitu ;)
    semoga langgeng hingga akhir ;)

    Belajar Photoshop

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.