nuffnang

12 February 2013

Cerana Resort


Sri Cerana Chalet & Restoran terletak ni No.272 Pengkalan Datu, Sering. Dengan pemandangan tepi sungai dan Restoran terapung menambahan lagi seri bagi pengunjung ke sini.

30 minit dari bandar kota bharu 15+ minit dari bandar kubang kerian

Mengisi masa lapang yang sungguh murni di Cerana Resort gitew . Thank Siti Haija Husna sudi bawak I pegi sana . (area rumah dia huhu) memandangkan I ni rasa nak pegi restoran terapung so sini lah..pening kot tengok air yang bergerak-gerak tu..Last I pun tukar meja dok kat tengah . Kebanyakan semua family datang sini . Bujang pulak couple aje lah . Nanti weekend I nak pegi lagi !! k pegi lagi !







tiba-tiba dia sedih pulak dengar luahan hati I :p

                             


 Come2

#lepas ni Cik impianafida boleh jadi pemandu pelancong mana tahu boleh adi macam dalam citer korea My girl tersangkut dengan pemilik rangkaian hote hihi

6 comments:

  1. makan apa yg best kat situ?..nnt balik kg bolehla adik bwk akak..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tak letak plak gambar makanan..huhu..boleh je nanti adik blanja akak makan colek kat situ . :D

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.