nuffnang

2 February 2013

KBR I Have Arrived, I am Home:



assalamualaikum

Bestnya tengok pilot berjalan penuh bergaya . Berangan je la .



Next week musim gulai kawah . Masa untuk melawa .

Baru je transfer picture..Baru je dapat online guna lappy

so apa lagi I update la entry ni

 
Dari epot terus pegi Taman Tengku Anis..Ramai giler orang kat taman tu . Kebanyakan yang duk situ bersantai bersama family..berkelah siap..yang tak berkelah tu semestinya la couple-couple sedang berjalan .  Sengaja lalu Taman Tengku Anis..rumah ex aku area tu la..Aku dah boleh terima pun kami tak ada jodoh ..  Aku harap tak ada benci antara kami . Biar dia benci aku .. benda benci macam tu aku tak ada nak highlight dalam hidup . 
Yang aku higlight benda-benda sweet je .


k

 


Taman ni pertama kali aku datang tahun ni . huhu . Depan taman ni ada Fruit Tutty hah ,, belum sentap lagi tahun ni .


ImpianaFida


10 comments:

  1. Pilot tu sebenarnya drebar dalam erti kata sebenar...kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu rmai yg ckp g2..nak buat macam mana..husband i drebar kapal terbang je. hihi

      Delete
  2. DH LAMA X NAIK 'BELON' AIR ASIA NI..HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni kita naik belon sama2 ye :-)

      Delete
  3. berangan tak salah..bukan kena keluar duit pun kan..

    gulai kawah?yummyyy...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. oo kat kelantan ada jugak panggil 'gulai kawah' musim orang kahwin . Kalau kat bandar jarang buat gulai kawah sebab guna khidmat katering . Orang kawasan rumah kampung kebanyakan 'menggulai' sendiri dalam kawah .

      Delete
  5. ooouhh hehehe gulai kawah tu maksud musim kahwin ye? baru tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bulan puasa ada label gulai kawah kat tepi jalan sempena bulan puasa..hehe

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.