nuffnang

21 February 2013

Selamat Belajar TIQ.


Assalamualaikum . . Baru dapat bukak komputer . Dah berminggu tak bukak . Hantar adik masuk campus untuk semester akhir . Berangan nak tunggu adik grad unimas nanti nak pegi shopping dekat sarawak..ehe

My famili..tetiba saya tinggi 3 inci hihi

terima aku seadanya ..tiada paksaaan dalam islam . tq .

bagus betul malam ni tuan engineer MMHE text I..dia tak tahu ke I tunggu dia text I..haha..dah tu sape suh bagi number die..tak salah nak berkawan  hihi Ada pulak cakap I kurus..bukan kurus kering pun...huhu

7 comments:

  1. Salam..Dik,cantik color tudung tu..bli kat maner?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yang. hee comelnya macam kembar pakai tudung sama. anyway fida, awak tak nampak keding pun dalam pic ni. adik awak tinggi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam sheila. ehe ...masa kecik2 dlu semua gambar fida yang tinggi dari die . hehe

      Delete
  3. Adik last semester yek...
    Selamat belajar

    ReplyDelete
  4. cantiklah tudung....jahit sendiri erk

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.