nuffnang

11 August 2013

 

Jauh di sudut hati I tahu You sentiasa ingat I . . I tahu You tak bahagia dengan kehidupan You sekarang ni . I tak pernah mendoakan perkara yang tidak baik pada You . I harap you bahagia . I tahu You tengah sedih .I pun tengah down jugak . Entah betul atau tidak tapi I dapat rasakan yang Yousedang berduka cita . Maybe your relationship tak sempurna sebab tu You tak bahagia . Banyak lagi sebabnya tapi kalau tulis panjang pula ceritanya. Confirm you tak bahagia sebab tu You cari I ? I pegang janji tak contact You tapi sape yang cari sape sekarang ni ?Mana lagi You nak cari special person yang faham You ? Memang hubungan kita ini sudah pun berlalu dan sekarang we are stranger bukan kawan bukan kenalan atau bukan di sekeliling kita lagi . I tahu You selalu ingat I sebab kita sweet dan special kan kan ? Allah swt izinkan kita mencipta kenangan bersama tapi tidak ditakdirkan antara satu sama lain . Dia juga mengizinkan kita untuk menyimpan memori itu . Allah swt nak kita belajar dari kesilapan dan ambil pengajaran dari apa yang berlaku dalam kehidupan kita

mmy tahu dy sayang mmy  . sayang tak bererti cinta . dan cinta tak bererti bahagia

iloveyoumommyiloveyoudaddy


impianafida

x0x0

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.