nuffnang

15 December 2013

Kenduri Cik Misi dan Abang Askar


Asal nurse je kawin dengan askar . Habes instructor macam I ni cemana ?  bila orang tanya awak cikgu kat mana..kite pun jawap..orang akan kater..oo pensyarah la..rase tak layak kot dipanggil pensyarah..kadang malu dengan diri sendiri pun ada..bukan ada master pun..tu la I selesa panggil instructor je..kat petronas pun dorang panggil instructor . Dah tak nak la jadi cikgu..nak jadi surirumah je hikhik

http://distilleryimage10.ak.instagram.com/a48d90b263d811e3a7ff1252913d5866_8.jpg
PETANG

lawa kan pengantinn ni..sebenanya mak dia ni sepupu nenek I .. sebelah rumah I . umur kiteorang sama . . Pengantin pakai kasut high heel tu la yang nampak I ni tak berapa tinggi hikhik

http://distilleryimage10.ak.instagram.com/e18994cc63b811e398c50ef84884b0d6_8.jpg
TENGAH HARI

sempoi je..ye le sebelah rumah kot

Pengantin cakpa kat I..tak pe..tahun depan majlis awak pulakk..kesitu pulak..ni yang paling best bila orang tak akan ada perkataan "bila" yang akan ada ialah nanti turn awak pulak .Orang educate dengan kurang educated ayat dia lain macam sikit .




1 comment:

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.