nuffnang

15 December 2013

Shopping With Sibling


Shopping sebab bakal melakukakan perjalanan jauh .Tak jauh .. Negeri Penyu je hehe .. Ramai orang tanya..awak duduk kat mana skang ? ye la sebab banyak menempel wajahku di KBMall..dah lama x pegi..lagipun bukan plan pn nak pegi KBMall selalu . Kalau tak ada agenda tak ada maknanya nak pegi sana..ye la mana nak cari SKII haha berangan sattt

http://distilleryimage11.ak.instagram.com/e3fbe246657a11e3842312b392e636d3_8.jpg 
alamakkk blur la..ni semua salah adik I la sebab guna camera dia..mana boleh lawan dengan Iphone kite kihkihkih

http://distilleryimage11.ak.instagram.com/5f0f4140657a11e3964c12d46efe1c53_8.jpg 
Pelik la asal ambik gambar je cam chubby je . Adakah mungkin selesa berkerja di Kelate ...sebab makanan sedap-sedap . dah 6 bulan stay kat KB . Tu pasai kembang semangkuk

Esok saya ke Terengganu . Ada presentation dengan Jabatan Pembangunan Kemahiran . Seriously dah  malam tak tido..tido pun 2 / 3 jam aje . Skang ni pun jam 2.52 pagi . Tak sedar masa berlalu . ada 5 slideshow lagi kena buat . Ni semua kes sharing PC dengan student habessemua data I pulang ke syurga . So kena la buat balik .subject backup instrudctor tapi diri sendiri malas nak backup data .

xoxo


 Hello Terengganu .. Hope jumpe abang petronas  .. ada-ada aje..Orang single cenggini la gayanya hikhik

1 comment:

  1. insyaallah moga dipermudahkan..kita hanyalah merancang,tuhan yg menentukan

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.