nuffnang

18 April 2014

Taman Merdeka Johor


Assalamualaikum

Perjumpaan mingguan yang wajib.Dulu asal dia cuti je kalau bukan weekend selalu keluar.Ni semua sebab potongan cukai berjadual yang baru dilaksanakan kerajaan,hari keluar gaji kiteorang keluar makan angin+terpaksa balik kampung dengan duit yang tak seberapa dan dijangka terbawa-bawa sehingga dua tiga bulan kehadapan sebab nak mulakan kewangan yang stabil.Kalau tahu awal-awal kiteorang dah tak keluar makan angin dah pape pun perancangan Allah itu adalah lebih baik dari apa jua perancangan kita.Aku totally depend on him.Teriuma kasih untuk percintaan ini.Semoga Allah yang balas semua kebaikan awak pada saya.
‘Tidak ada daya dan upaya pada seluruh makhluk melainkan dengan izin dari Allah jua’. Wahai diriku, ketahuilah tidak ada yang akan terlepas dari kehendak Allah dan tidak ada yang dapat menahan ketentuanNya. 
Area ni kalau waktu petang banyak sangat photoshoot pengantin.Nak shoot jugakkk haha

  









:) semoga urusan kami dipermudahkan ilahi .Insyaallah

''barang siapa yang ada kat timeline pada waktu petang sabtu atau ahad, dia mungkin single atau pakwe/makwe yang terabai''

hehe

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.