nuffnang

19 April 2014

Taman Hutan Bandar , Johor


Weeekend again .

Breakfast dulu sebelum keluar,pagi 8am :)

 

Membuang masa di City Danga Mall..banyaknya butik baju..tergugat 



Lepas we drove straight to Taman Hutan Bandar ni lagi
kali ni tak pegi jauh sampai kawasan batu kura-kura
ada ke patut dia samakan saya dengan kura-kura
''muka awak sama dengan kura-kura ni bila sakit''
He just laughed and said ermmm haha




 Hari ni ramai betul pengunjung,nak duduk posing sini tapi ramai budak-budak jadi lalu aje la 
''tak payah nak berebut dengan budak-budak''

 Berjalan tengah panas,paksa dia duduk situ ambik gambar dengan panas terik..no hal dia dah biasa berpanas bersama.hehe

My Love for U is Not for a day.Saya rasa hari-hari nak jumpa awak,rindu nak tengok awak marah dan babling saya tapi kite tetap jauh namun kita di bawah langit yang sama.Jaga diri kay sesorang kat sana.Miss you.

thanks for today

afisya


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.