nuffnang

30 April 2014

Pesta Layang-layang


Dari Angsana Mall Skudai Sengaja cari scene yang menarik..bersempena kelahiran Nikon D5100,kami ke pesta layang-layang,Pasir Gudang . Nak berangan sikit harap-harap lepas ni dapat posting dekat Sekolah Kota Masai je tapi apa guna degree education in electrical electronic kalau nak posting kat sekolah harian biasa ? Tak pe..rezeki Allah ada di mana-mana sahaja..kita mampu meracang tuhan yang menentukan . I lovr Nikon , I love U dear

  
ni lah 1st time aku keluar tanpa pakaiapa-apa kat wajah..pelik pulak rasanya tapi itulah aku want to be free from any two way cake

 with his sibling and his housemate . All kelantase :)

:)


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.