nuffnang

29 May 2014

Tanjung Bidara Beach Resort,Melaka






Dibawah bayang-bayang pokok..^_^


:)

4 comments:

  1. wah seronoknya dan mendamaikan tempat ni...masih ingat akak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak farah ! akak dah lama tukar header tp fida busy x sempat nak komen :) Hari ni cuti sekolah so ada masa sikit hehe

      Delete
  2. iman rasa ai 2 iman pernah g sana tapi lama dah.time akk iman praktikal sn.tapi dok depan je xg jalan2 pun.boleh la kot nak jaln2 kang

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau malam agak sunyi tg bidara resor ni..time malam boleh pegi tanjung balak makan-makan sebab tanjung balak tu happening sikit .

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.