nuffnang

20 December 2014

Restoran Ikan

Dah makan lupa pulak nama kedai ni..so decide panggil restoran ikan je sebab banyak ikan

''saya nak bawa awak makan kat tempat special''
''tempat apa?makan ke?''
''laju je bab makan''
''tapi saya tak nak makan..saya haus nak minum fresh oren''
 
slalu kite beli pop chicken kat pasaraya..kat sini ada pop fish! he
sedap tapi dah kenyang makan KFC huhu

''awak..kenapa semua ikan tak nak duduk bercampur
kan seronok dia ada kawan''

''ishk awak ni..dia pun kenal geng dia spesis dia''

''oo macam tu''
''awak ikan emas boleh makan ke?''

''awak ni..semua ikan boleh makan kecuali ikan dua alam''
 

 ''saya nak air asam boi limau''


''saya nak akuarium melekat kat dinding rumah kite''
''awak nie..awak bukannya rajin''

''jom masuk kedai sebelah ni..saya nak beli jeans''
''..saya nak kasut sukan..petang ni pastu pagi esok kite jogging ek'' 
 
tq bawak saya masuk sini..kite asyik lalu je tapi tak pernah masuk pun


2 comments:

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.