nuffnang

7 March 2015

Sedap Corner,Jusco Kulai Johor




Assalamualaikum 
Pagi-pagi lagi keluar rumah nak pegi Batu pahat,sebelum tu nak singgah breakfast nak makan nasi campur.Bila sampai smua kedai bukak tapi makanan belum siap lagi.Rindu nak makan nasi campur disebabkan dah lama berdiet Hahha
So we decide to breakfast at Sedap Cornr,kat sini ada ayam penyet tapi ayam penyet belum siap.

''Hari ni saya nak makan nasi goreng dengan sotong salad''

''saya ni pulak tak tahu nak makan apa..yang saya tahu saya nak beli kuih seri muka nak makan atas highway''








Kenapa dah ada government tax pun masih wujud lagi Service tax sepatutnya bila dah ada GST all nonsence tax dimansuhkan.GST belum dilaksanakan tapi kebanyakan kedai dah buat GST plus service tax * ni yang tak puas hati nie..Nanti kite tengok bila GST dah dilaksanakan betul ke semua tax dihapuskan.


*i love you awak berjuta lemon hihi


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.