nuffnang

4 September 2015


 
 
Tanda-tanda mengandung tu hanyalah lambat period je. Tu je bila baca artikel tanda-tanda mengandung :macma-macam kadang rasa betul ke macam tu. Alhamdulillah di beri kesihatan yang baik. Sebelum tu kencing memang selalu lagi-lagi waktu malam, masa tu tak syak apa-apa pun sebab sebelum ni kalau sejuk malam senang sangat ginjal ni mengaktifkan dirinye sendiri. Hehe Apapun semoga aku sentiasa sihat melalui hari-hari sehingga kelahiran.
 
Jangan bagi mama morning sickness atau alahan ye saying..kesian mama banyak benda nak kena tempuhi sendiri..ayah kat oversea..mama nak kena pegi kelas,mama nak kena drive sendiri,semuanya mama buat sendiri.

Terima kasih suamiku sanggup bawa isteri awak ni checkup di Regency Specialist Hospital setiap minggu walaupun banyak kos yang terpaksa dikorbankan awak tak pernah berkira pun dengan isteri awak..sayang awakkkk ! tenkiuuu

''saya nak tukar kereta saya jadi auto supaya awak boleh drive''
''erm..saya rasa saya nak kereta baru''
''awak  mintak kereta dengan suami awak ni..mintak la gelang emas ke cincin ke asal apa-apa emas..kereta apa ek sesuai untuk awak''
''saya tak kisah apa pun asal di bawah kemampuan awak''
''saya belikan awak satria lah''
''saya nak satria neo'' hihiiiii

rezeki baby ni dapat Neo hihihihihi


''isteri saya ni jarang mintak apa-apa tapi sekali dia mintak pergh''

 

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.