nuffnang

8 September 2015

Week 6


mommy dah start minum Anmum Materna, everything for you sayang. Sambil tunggu giliran we all pegi tesco semata-mata nak cari susu ni..suami oun teruja, 1 pack untuk 3 minggu RM40,okey la kan tak mahal tak murah.


Setiap sabtu check baby kat sini tapi sedih minggu ke 8 mommy dah tak continue kat situ lagi sebab dah pindah Batu Pahat,nak pegi Regency dua jam lebih dengan nak kena tggu turn lagi kadang sampai malam baru la turn kite..hukhuk kalau pegi sana terus jumpa doctor sanggup jugak nak pegi walaupun jauh, kat Batu Pahat tak ada specialist..nak tak nak kena daftar pregnancy dekat Klinik Kesihatan. 


hari-hari husband tanya awak dah bagi baby susu belum ? :D



1 comment:

  1. Lamanya sampai malam.....sabar je la kan.....nini slalu skip susu baby...hahahha

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.