nuffnang

15 July 2016


Assalamualaikum. Hari ni raya ke berapa ye ? Hehe. Dah lama tak buat diary online. Ada je masa cumanya bila bukak laptop dah tak reti nak menulis. Seakan ada halangan untuk menulis. Insyaallah lepas ni akan konsisten menulis dan sharing my life with others. Kejap je wdraw RM500 macam tak ada nilai pun. Rasanya aku dah banyak cut untuk belanja bulan ni. Bulan ni tak payah belu Anmum Lacta sebab dah beli bulan lepas. Biskut-biskut pun korbanlah sikit tak payah beli. :)



Dengan RM500 ni aku continue ubat caeser dan shopping diapers. Lepas tu beli Pati Ikan Haruan jenama Harwany untuk luka dalam. Lebih RM200 aku bagi duit raya kat adik-adik dan ibu abah aku. Walaupun sikit dan lewat tapi tu je yang aku mampu. :)

1 comment:

  1. Selamat hari raya... maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.