nuffnang

26 March 2011

gereja terbesar di asia adalah malaysia




semua ni aku copy dari '
berita hairan'
aku tergerak tuk buat entry pasal ni sebab aku pon bru tau td..d akhir tazkirah ustaz bgtahu pasal gereja ni..yg tgh proses nk disiapkan kt bukit jalil...korg tgk la sendiri !! n pikirlah mane yg baik utk korg semua n utk agama ISLAM kita !! aku takut sgt tgk web pasal gereja ni..[ BACA DI SINI ] aku rasa NWO (new world order) diorg da makin hampir pada saatnya...moga kamu semua bersedia mghadapi golongan pemuja dajal tu semua...ni bukan mende main2...mereka makin dekat...mereka ada dikalangan kita...beringatlah...kuatkanlah pegangan agama kamu...sentiasalah berzikir..menyebut nama ALLAH..moga hati kamu terhindar dari fitnah dajal...

bacalah! tgklah! fikirlah! sedarlah!! bertindaklah!
The Calvary Convention Centre Bukit Jalil

The Calvary Convention Centre (CCC) is a unique convention centre that is dedicated to the pursuit of holistic activities.


These activities include the hosting of international, regional and national conventions, banquets, seminars, musical and creative arts productions, as well as the provision of educational and vocational training, and spiritual development that aims to develop our nation’s young, and people of all ages and from all walks of life into useful and exemplary citizens of Malaysia.

The CCC, when completed, will be a 6-storey multiplex, comprising of a 5,000 seat auditorium and an educational and training annex, with a total built up area of about 600,000 sq. ft. It will have facilities that are unique and dedicated to enhancing the convention and educational requirements.

The CCC is a non-profit project that is being developed by Calvary Church in line with the principles of the Rukun Negara, i.e. to inculcate spiritual values, right morals, good behaviour, social and civil responsibility.

The Calvary Convention Centre when completed will have a total built up area of about 600,000 sq. ft. It will have facilities that are unique and dedicated to enhancing the convention and educational environment.

Location
The Calvary Convention Centre is located on a 4.9 acre piece of land within the identified International Zone at Bukit Jalil, in the southern part ofWilayah Persekutuan, Kuala Lumpur. It is surrounded by parks and established institutions and is accessible by an excellent network of highways.

Calvary Convention Centre (CCC)...

itulah nama yg diberi pada complex tersebut atau sebenarnya adalah satu complex yg menggabungkan penganut2 agama kristian yg mngikuti organisasi Calvary Church yg sememangnya terbahagi kepada byk bhagian mengikut kwasan2 dalam tiap2 negeri malah tiap2 negara di seluruh dunia (sila google ‘calvary church’ utk bukti yg lbih jelas)..ini bermakna...yang menjadi pusat atau titik perkumpulan pnganut2 agama kristian di bawah calvary church adalah di CCC ini...di sinilah tempat mereka bergabung di bawah satu bumbung kompleks yg mempunyai 6 tingkat n multifunction...di sana di sediakan pusat pengajian, tempat ibadat, tempat beli belah, kedai2 makan n sbagainya... kedudukannya yg terletak di tepi highway mmg sgt stragegik bgi mnarik org ramai kesana n sememangnya terlalu ramai org akan melaluinya....
Jadi persoalan yg bermain di benak ku semenjak kali pertama di beritahu tentang gereja ini oleh seorg ustaz di akhir satu tazkirah adalah...adakah ini juga sebahagian dari fitnah akhir zaman..fitnah dajal ketua konspirator dunia? Usai saja tazkirah tersebut, ku terus googlekan ‘gereja terbesar di Asia’ dan nah...hasilnya memang terlalu sukar untk di mngerti n dipercayai...
now in progress !!



Gambar ini...sy dapati dlam laman web yg telah di removed by the authority...sebab tu gmbar ni nmpak sdikit blur..hee terdetik lagi di hati kecilku...adakah website tersebut diblock kerna come out with sumthing that can open our eyes and mind ? Sumthing dat was unbeliveable....yaa..it’s seems like somebody was angry and not feel comfortable with this picture...and the question is why???
Ok mari jawab n fikir bersama...
Tahukah kalian para penganut ajaran illuminati n freemason berselindung di balik agama2 lain..n yg paling jelas adalah kristian..motif utama mereka adalah menghapuskan segala bentuk agama n kepercayaan tentang adanya Tuhan Yg Esa...mereka adalah penyembah syaitan iblis yg bertopengkan agama2 lain..dajal adalah kepala mereka...para penyembah dajal ini akan bertungkus lumus n berusaha sedaya upaya walaupun terpaksa berkorban, bermati-matian n terpaksa membunuh untuk mengumpul sebanyak mungkin pengikut mereka untuk di bawa bersama ke neraka jahanam... simbol yg paling femes adlah salib terbalik (antichrist), pyramid , unfinish pyramid  n ‘one eye seeing’.. jika di lihat di gereja2 kristian di seluruh dunia, mengapa ada saja lambang piramid n mata satu ni?? Xpelik ke? Bukankah agama kristian satu agama yg percaya akan adanya Tuhan yg memerintah alam Cuma yg sesatnya mereka adalah kerana mereka tidak beriman dgn Nabi Muhammad s.a.w n percaya Jesus adalah anak tuhan..kenapa pula tiba2 mereka menggunakan simbol2 ajaran yg tidak mempercayai tuhan n menyembah syaitan?? Disini kelihatannya sesuatu telah berlaku..nyata penganut2 agama kristian telah tertipu n terpedaya dgn permainan konspirator licik itu..
tgk la ni !! nk tidur lagi keeee ???!!!!!!!!!!!!!!!! bangunlaaaa woooiiiiii !!!!!!!!!!

kamu tgkla ni semua....kenapa kamu masih xsedar?? kamu yakin ke kamu mampu hadapi fitnah dajal nanti? kamu tgklah...negara yg kamu bangga2kan dgn pembangunan ni!!! kamu tengokkk!!!!!!!! ni ke yg kamu semua cari ??? ni ke yg kamu semua nakkkk???

kamu yakin ke keluarga kamu nanti yg berada dekat dgn kwsn ni kuat tuk melawan syaitan2 tu semua???
kamu yakin ke anak2 kamu akan selamat d sana??? kamu tahu x slogan die ape???

"reaching the city of kuala lumpur and beyond"

tolonglah bangun dari angan2 kamu...
YA ALLAH....selamatkanlah kami semua daripada fitnah almasih aldajal...
kuatkanlah hati kami,,YA ALLAH...

sampai bila kamu masih mahu terus tidur???

sampai bila??

sampai ada dikalangan kamu yg tukar agama??

atau kamu ingin melihat saja??

atau kamu bangga dgn pembangunan negara membina gereja kristian terbesar di asia??

tolong kembali berpegang teguh pada 
KALAM ALLAH..
KITAB SUCI ALQURAN...
kuatkan hati kamu semua...
kasihanlah pada iman kamu sendiri...
kamu ada aqal ke xde? 
u choose!

sebab tu lah aku risau pasal negeri aku yang tercinta ni . semoga islam sentiasa mekar di negri aku ni

kalau orang lain kat atas pun diharapkan mengekalkan serta menambah baik sistem cara hidup islam dinegeri tersebut bukan dengan cara yang telah berlaku di luar sana .

allahuakhbar selamatkan negeriku tercinta utuk anak cucu dan keturunan kami 
amin

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.