nuffnang

10 December 2012

my on testimoni : supplement millelea progene


Ini testimoni dari saya : mungkin saya perlu highlight pada bedak miyami two-way foundation sebab boleh tutup jerawat (sekurang-kurangnya nampak kurang sedikit ) dan juga menutup ketidaksempurnaan kulit . Sebab itu saya jarang ambil gambar dekat sebab masalah itu . Belajar dan  kerja bukan sesuatu yang senang . bila senyum depresi wajah sangat ketara mcam tak sama dengan umur . sekarang ini boleh dikatakan ok . tak salah kita menjaga kesihatan kulit.masa jerawat tengah basah tu tak ada pulak ambil gambar sebab belum jumpa millelea progene ini lagi . saya akan cuba utuk ambil supplement ini sepajang usia saya :)

senang nak ambil sebab hanya telan sahaja . untuk permulaan boleh ambil 2 biji . untuk maintain 1 biji pun sudah ok .

SEbelum :
semasa
mula-mula guna



sape la yang tak nak impika kulit yang licin kan..

a


 




klik SiNi untuk keterangan lanjut .

nak order melalui saya boleh la contact facebook saya  .


 RM 189 .00 / 60 biji .

*


1 comment:

  1. berkesan yer pakai produk ni...suka fida dpt kulit licin kan..

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.