nuffnang

14 January 2013

Diary today ::


Assalamualaikum . Semalam busy sangatt . Banyak benda nak kena settle . Tunggu sijil lambat lagi nak sampai . My parent siap cakap 'pegi KL tu ingat untuk sementara sahaja ! dapat belajar nanti pandai-pandai la nanti nak balik rumah ' alamak hancur la harapan nak nak bersama PETRONAS . Semestinya aku akan rindu encik2 engineer PETRONAS hihi naseb baek gatal boleh digaru .

Menurut aku BBM (blackberry messanger) lagi  okay kot dari samsung Waassup chat tu . Aku tersangatlah rindu Blackbery tu..tapi terbeli samsnung so rindu tahap gaban laa aku pada BB tuh . Walau gaji bertingkat boleh nak guna iphone 5 tapi rasanya bukan suatu keperluan lagi . Sape lah tak jeles kan ada orang update status Fb via iphone 5 . hewhewehw Nak cakap yang saya dah start guna wassup chatt haha

**nak buat apa pun tak boleh tanpa sijil tu , masalah betul 

Oh ya baru dapat offer PTPTN pertukaran ujrah . walau 1% pun duit jugak kan . pagi khamis dah nak bertolak ke kolumpor dah so nak tak nak kena pegi pejabat pos nak settle semua benda . Nak matikan setem lagi . Banyak keje lah pulak .. nak masak pun tak sempat (rajin)

oh ya tadi rasa ada iklan kat Tv bukan iklan tapi sedutan drama la rasanya ..

''awak tak pandai masak rugilah saya kawin dengan awak ''

Tak pandai masak boleh belajar tak kisah tapi yang malas masak tu yang dikisahnya

Itulah kan..apa guna hantarann  50K kalau masak pun tak pandai . Saya bukannya golongan yang rajin masak tapi masak-masak ni memang hobi saya ! hihi

   

8 comments:

  1. Assalamualaikum fida, ada whatsapp ye? amik no sheila ni. nanti boleh whatsapp dengan sheila 24/7. heee 017-3863474 :)

    baguslah memasak tu hobi, sheila memasak utk suami sebab keperluan. belum sampai tahap hobi. hahahaha pasni nak rasa masakan fida lah, boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah save ! nanti fida text . semoga 24/7 dipercepatkan . amin buat awak ;)


      boleh..boleh..nanti fida jemput masa nak kawin k :)

      Delete
    2. yeayyy, thank you. cepat2 kawin! hihi

      Delete
  2. x pandai masak tak apa dear...asal rajin ke dapur... kalau dah rajin ke dapur lama2 pandailah masak... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang merajinkan diri sis . thanks :)

      Delete
    2. nape ek fida tak boleh nak komen blog sis ?

      Delete
  3. betul betul betul....setuju tu, biar tak pandai masak yg penting rajin nak masuk dapur

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.